Samarbetspartners

Studieförbundet Vuxenskolan:

Varje månad har vi våra samtalsträffar hos Studieförbundet Vuxenskolan. Vårt samarbete har pågått sedan 2015. Det är en trygghet att alltid veta vad som väntar oss i lokalerna, respekten från Studieförbundet Vuxenskolan och viljan att vara tillmötesgående. Vi har dessutom våra styrelsemöten på samma plats, samt ett skåp med föreningens tillhörigheter. Det är aldrig några problem när vi önskar något.

Ica Supermarket Parken:

Vid varje samtalsträff bjuder vi på fika. Det har vi möjlighet till tack vare Ica Supermarket Parken i Örebro som sponsrar oss med det vi behöver. Det har de gjort i samband med alla våra fysiska månadsträffar sedan 2017. Enormt uppskattat.

Blomsterlandet Marieberg:

Strax innan Allhelgona har vi sedan 2015 blivit inbjudna till Blomsterlandet Marieberg. Där får vi tillsammans med kunnig och omhändertagande personal chans att binda kransar, eller annat, till våra barns och syskons minnesplatser. Vi blir alltid så fint mottagna och bjuds dessutom på fika under kvällen. Många av oss gör detta tillsammans med övriga familjemedlemmar, stora som små. Blomsterlandet Marieberg gör det här helt utan kostnad och vi betalar endast för det material vi använder. En värmande kväll.

Svenska kyrkan, Längbro församling:

På söndagen under Allhelgonahelgen anordnar vi en minnesstund för våra saknade barn och syskon. Det har vi gjort sedan 2015 och alltid i Längbro kyrka i Örebro. Längbro församling är helt fantastiska med oss och vi känner alltid tacksamhet och värme denna dag. Församlingen ser till att minnesstunden blir så fin den kan med både musik, ljuständning och kärleksfulla ord. Efter minnesstunden får vi alltid nyttja församlingshemmet utan kostnad. En väldigt uppskattad stund och vi brukar vara många som deltar.

Svenska kyrkan, Mikaels församling:

På flera olika vis har vi under åren samarbetat med Mikaels församling i Örebro. Vi har fått möjlighet att låna lokaler för våra samtalsträffar och vi har arrangerat föreläsningar i kyrkan. Alltid med ett fint samarbete hela vägen.

Region Örebro län:

Tack vare ett regelbundet ekonomiskt bidrag från Region Örebro län sedan 2015, kan vi fortsätta bedriva vår föreningsverksamhet. Tack!

Örebro kommun:

Tack vare ett regelbundet ekonomiskt bidrag från Örebro kommun sedan 2015, kan vi fortsätta bedriva vår föreningsverksamhet. Tack!

Gestaltstudion:

Under ett verksamhetsår ser Kristina Elgenstierna, vid Gestaltstudion Örebro, till att ge oss rätt förutsättningar. Vi får uppföljning, stöd och verktyg i vårt arbete som stödpersoner i vår förening. Kunskap som ger oss trygghet och stöttningen att fortsätta vårt viktiga arbete för varandra.

Printeliten:

Tack vare Printeliten i Örebro kan vi ta fram det material vi behöver för att nå ut och för att uppmärksamma att vår förening finns. Det är väldigt värdefullt att ha ett serviceföretag i branschen som hjälper oss med detta.

Våra samarbetspartners: