Samtalsträffar

Schemalagda träffar

3 september, 2024 kl 18.00
1 oktober, 2024 kl 18.00
5 november, 2024 kl 18.00
3 december, 2024 kl 18.00
Vi träffas i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Fabriksgatan 8, Örebro.
Första tisdagen i månaden kl 18-20.15. Ingen föranmälan behövs. OBS! Porten är låst dygnet runt. Vi finns på plats vid porten och öppnar mellan 17.30-18. Ring eller skicka sms till föreningstelefonen 070-240 25 36 om du kommer senare.

Det kommer endast vara vi från Under vingen i lokalerna (undantag kan förekomma).
Följande grupper finns vid varje träff:
småbarn/baby föräldragrupp
syskongrupp
större/vuxna barn föräldragrupp
musikgrupp

Till musikgruppen är alla välkomna! Vi lyssnar på musik som gruppens deltagare önskar, därefter blir det fina samtal.

Vid varje träff presenterar vi oss för varandra och tänder ljus för våra barn i gemensam grupp. Vi vilar i en stunds musik och därefter delar vi upp oss i mindre grupper. Vi delar våra tankar, känslor och sorg. Vi berättar för varandra om våra änglabarn/syskon eller så sitter vi bara med och lyssnar. Allt utifrån vad vi själva orkar och vill. Det finns inga måsten och inga krav och självklart stannar allt som sägs inom gruppen. Vi fikar tillsammans under kvällen.

Du som har fyllt 18 år och inte besökt oss tidigare är välkommen att testa om våra samtalsträffar är något för dig vid två tillfällen. Sedan ser vi gärna att du bli betalande medlem. Är du under 18 år är du välkommen med på våra andra aktiviteter och vi lotsar dig gärna vidare till andra ställen där du kan få hjälp. I och med att vi är en anhörigförening och inte från professionen, kan vi inte ta ansvar för minderåriga.

Våra samarbetspartners: